Välkomna till Tyggrossisten

Semestertider

 

I sommar kommer vi som brukligt hålla semesterstängt ett par veckor och i år är det veckorna 29 och 30 det gäller. Resten av sommaren har vi öppet som vanligt om än med lägre bemanning vissa veckor. Vi passar på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt skön sommar!

 

 

 

 


______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Sedan mitten av 1960-talet har vi tagit fram textila lösningar till våra kunder. Vår hemsida är under uppbyggnad och både mer information och fler artiklar kommer läggas till efter hand. Hittar Ni inte det Ni söker här så tveka inte att kontakta oss. Möjligheten finns att vi ändå har det på lager eller kan ta hem från våra leverantörer!

 

Bildspel, rör ej detta.

 


Vårt lager innehåller allt från produkter från våra huvudleverantörer till ett eget sortiment av importerade basvaror. Utöver det så har vi alltid mängder utav partivaror i olika kvalitéer. Vi har både stora och små kunder men vänder oss enbart till företag.

 

Stor som liten kund är hjärtligt välkommen till oss!